Denk mee met OCW Live – Woensdag 5 april 2023

Bij het ministerie van OCW vinden we het belangrijk dat leraren en schoolleiders kunnen meepraten en meedenken over onderwijsbeleid. Daarom is er op woensdagmiddag 5 april weer OCW Live. In deze bijeenkomst gaan medewerkers van het ministerie van OCW graag met u in gesprek!

De gespreksonderwerpen zijn onderwijstijd, ontwikkelkracht, passend onderwijs en de aanpak van het lerarentekort.Er komen nog thema's bij. Welke dat zijn bepalen we kort van te voren, zodat we kunnen aansluiten bij de actualiteit.

De bijeenkomst is bedoeld voor docenten en schoolleiders die actief verbonden zijn aan een school of bestuur.

Wanneer en waar

OCW Live vindt plaats op woensdag 5 april 2023 van 15.30 tot 19.00 uur in de Hoftoren, Rijnstraat 50 in Den Haag. Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie

Heeft u vragen, input voor OCW Live of opmerkingen? Mail dan naar denkmeemetocw@minocw.nl. Wilt u vaker meepraten of meedenken met het ministerie van OCW? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Denk Mee Met OCW!