Save the date! Kom naar het NP Onderwijs Kennisfestival op 9 oktober!

Eind dit jaar loopt het Nationaal Programma Onderwijs ten einde voor het mbo, hbo en wo. Om te reflecteren op de lessen uit de coronaperiode in het onderwijs en het Nationaal Programma Onderwijs, nodigen we je graag uit voor het kennisfestival ‘Het Nationaal Programma Onderwijs: een onbedoeld experiment’. Het kennisprogramma vindt op woensdag 9 oktober van 10.00 tot 17.30 uur plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Het Nationaal Programma Onderwijs: een ‘onbedoeld experiment’

De coronapandemie, die enkele jaren het onderwijs en onze samenleving op zijn kop zette, leidde tot het Nationaal Programma Onderwijs. Dit coronaherstelprogramma heeft veel in beweging gezet en kan met recht een ‘onbedoeld experiment’ worden genoemd.

Tijdens dit kennisfestival voor onderwijsprofessionals in de sectoren mbo, hbo en wo blikken we samen met jou terug op de coronaperiode in het onderwijs. Welke lessen en opbrengsten uit de coronaperiode en het NP Onderwijs neem jij mee naar de toekomst voor het mbo, hbo en wo? Deel ze tijdens het festival en laat je inspireren door de verhalen van anderen.

Het programma

Het kennisfestival wordt geleid door dagvoorzitter en journalist Liesbeth Staats. Onder andere hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder en docent en schrijver Ismail Aghzanay zullen spreken op het evenement. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

We hopen je op deze dag te zien. Binnenkort volgt meer informatie, maar vergeet niet om de datum alvast in je agenda te zetten!