DUO campagne: Studentenreisproduct voor mbo’ers jonger dan 18 jaar

De campagne ‘Studentenreisproduct voor mbo’ers jonger dan 18 jaar’ is gestart. Met deze campagne wijst DUO toekomstige mbo-studenten en hun ouders erop dat ook minderjarige mbo-studenten het studentenreisproduct kunnen aanvragen. 

Voltijd mbo-studenten hebben pas vanaf hun 18e recht op studiefinanciering, maar ze kunnen wel al eerder gebruikmaken van het studentenreisproduct. Daarmee kunnen ze vrij reizen met de tram, trein, bus en metro.

Informatie over het studentenreisproduct

Op duo.nl/reizenmbo kunnen (aankomend) studenten lezen wat de voorwaarden zijn en hoe ze het studentenreisproduct online kunnen aanvragen via Mijn DUO.

Campagnemiddelen voor scholen

Deelt uw school de campagnes van DUO al? Alle campagnemiddelen staan klaar op het online platform Pleio. U kunt de middelen tot en met 26 april 2024 gratis downloaden en delen via uw eigen communicatiekanalen.

Ook meedoen?

Veel scholen delen campagnes van DUO via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. Zo bereikt de informatie de leerlingen nog beter. De campagnemiddelen zijn gratis beschikbaar. Wilt u ook meedoen? Mail dan naar campagnes@duo.nl.