Gezocht: leraren voor de actualisatie van de examenprogramma’s voor de sport-, kunst- en maatschappijvakken

Wilt u als leraar bijdragen aan het onderwijs van de toekomst, zodat leerlingen beter worden toegerust voor hun vervolgopleiding en deelname aan de maatschappij? Breng uw kennis en ervaring in en solliciteer naar een plek in één van de drie vakvernieuwingscommissies.

Samen met het onderwijsveld actualiseert SLO de examenprogramma’s. Vanaf volgend schooljaar worden de examenprogramma’s voor de sport-, kunst en maatschappijvakken* geactualiseerd. SLO is voor deze vakvernieuwingscommissies op zoek naar leraren en vakexperts. Als lid van de vakvernieuwingscommissie denkt u samen met anderen na over de vraag wat leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs in de toekomst moeten kennen en kunnen.

Bent u geïnteresseerd? Solliciteren is mogelijk vanaf 19 februari 2024. Houd voor meer informatie de SLO-kanalen in de gaten en kijk op slo-vakvernieuwingscommissies.nl/.

* het gaat daarbij om de vakken geschiedenis, aardrijkskunde, economie, bedrijfseconomie (havo-vwo), filosofie (havo-vwo), maatschappijkunde (vmbo), maatschappijwetenschappen (havo-vwo), lichamelijke opvoeding, bewegen, sport en maatschappij, CKV, beeldend, dans, theater, muziek en film.