Webinar over de brugfunctionaris in het VO

Op  1 februari 2024 van 15:00 tot 16:15 uur organiseert de Gelijke Kansen Alliantie een webinar over de brugfunctionaris in het VO. Hoe zien de werkzaamheden van de brugfunctionaris in het VO eruit? En waarin verschillen deze van de inzet in het PO?

In het webinar gaan we onder andere in gesprek met VO-brugfunctionarissen uit Groningen en Den Bosch. Welke adviezen geven zij aan iedereen die in de startblokken staat?

Houd de Linkedin-pagina en website van de Gelijke Kansen Alliantie in de gaten voor meer informatie over het webinar of schrijf u in om nieuwsupdates over de brugfunctionaris te ontvangen.

Vooraf aanmelden voor dit webinar is niet nodig.  

Subsidie voor brugfunctionarissen

Om de brugfunctie op scholen te versterken en uit te breiden is vanaf schooljaar 2024 - 2025 de driejarige subsidieregeling brugfunctionaris beschikbaar. Schoolbesturen kunnen de subsidie aanvragen van 8 januari tot en met 16 februari 2024.

Meer informatie

Meer informatie over de brugfunctie en de brochure met goede voorbeelden zijn te vinden op Rijksoverheid.nl. Ook zijn goede voorbeelden verzameld op de website van de Gelijke Kansen Alliantie

Meer informatie over de subsidieregeling is te vinden op Brugfunctionaris | Subsidie | Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (dus-i.nl).