Webinar en regiobijeenkomsten over het praktijkgericht programma voor de gl en tl

Vanaf schooljaar 2024-2025 mogen alle scholen voor vmbo een praktijkgericht programma aanbieden in de gemengde en theoretische leerweg. Op 28 februari 2024 kunt u hierover een webinar volgen. Ook organiseren we regiobijeenkomsten op 6, 12 en 20 maart 2024. U kunt zich nu voor het webinar en voor de regionale bijeenkomsten aanmelden.

Het webinar en de bijeenkomsten bieden informatie over de regeling en over wat het programma betekent voor scholen. Hoe past het praktijkgerichte vak in het examenprogramma? En wat betekent het voor de doorstroom? Ook komen er praktijkvoorbeelden aan bod en is er ruimte om vragen te stellen.

Deelnemen aan het webinar of aan de regiobijeenkomsten?

Het webinar vindt plaats op 28 februari 2024 om 15:00 uur. Daarnaast kunt u deelnemen aan een van de regiobijeenkomsten. Deze zijn op woensdag 6 maart in Den Haag, dinsdag 12 maart in Zwolle en woensdag 20 maart in Utrecht.

Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden voor het webinar en de regiobijeenkomsten vindt u op praktijkgerichteprogrammas.nl.