Meld je nu aan voor één van de meedenk-sessies basisvaardigheden in het mbo

Goede basisvaardigheden zijn een belangrijke randvoorwaarde om mee te komen in de samenleving en de arbeidsmarkt. We willen mbo-studenten hierin een stevige basis bieden. De rol van docenten is hierbij essentieel. Maar hoe versterken we de kwaliteit van docenten basisvaardigheden in het mbo? Denk mee en meld je nu aan voor één van de sessies in september of oktober!

Versterken kwaliteit docenten basisvaardigheden

Vanuit het ministerie van OCW werken we aan het versterken van de kwaliteit van docenten basisvaardigheden. Om goed kwalitatief onderwijs te kunnen bieden, zijn goede docenten namelijk de belangrijkste randvoorwaarde. Maar hoe versterken we die kwaliteit? En hoe faciliteren we docenten daar het beste in? Denk met ons mee en meld je nu aan voor één van de veldsessies in jouw regio:

  • 19 september 15.00 – 17.00 uur in Rotterdam;
  • 20 september 15.00 – 17.00 uur in Eindhoven
  • 25 september 15.00 – 17.00 uur in omgeving Leeuwarden
  • 27 september 15.00 – 17.00 uur in regio Amsterdam
  • 9 oktober 15.00 – 17.00 uur in Utrecht

Programma

We hebben gekozen voor kleinschalige veldsessies met een maximum van 50 aanwezigen. We vinden het namelijk belangrijk dat er goede gesprekken kunnen plaatsvinden, zowel plenair als in subgroepen.

Voor wie?

De sessies zijn met name bedoeld voor docenten. Maar je bent ook als van harte welkom als je geen docent bent, maar wél zicht hebt op de wijze waarop de kwaliteit van docenten basisvaardigheden kan worden versterkt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een veldsessie door je te registreren via deze link.