Laat je school kennismaken met MDT!

Wil je in het kader van burgerschapsonderwijs, een project- of themaweek de leefwereld van je studenten vergroten? Hen helpen bij talentontwikkeling en beroeps- en studiekeuze? Of hen uitdagen of enthousiasmeren om iets te doen voor een ander? Maak dan laagdrempelig kennis met maatschappelijke diensttijd (MDT) via het kosteloze ‘MDT on Tour’-programma! Liever nóg meer betrokken zijn bij het inbedden van MDT in het onderwijs? Bekijk dan onderaan dit bericht de openstaande vacatures voor het onderwijsteam.

Wat is MDT on Tour?

Steeds meer scholen kiezen ervoor om hun studenten deel te laten nemen aan maatschappelijke diensttijd. Via MDT gaan studenten aan de slag met hun skills bij een maatschappelijk project. Met MDT on Tour brengen we MDT naar jouw school! Samen met jongeren die al een MDT hebben gedaan, verzorgen we een interactief en inspirerend programma. Studenten horen ervaringsverhalen en gaan aan de slag met activiteiten die inzicht geven in hun talenten en interesses. Ook kunnen studenten en onderwijsprofessionals alvast kennismaken met lokale MDT-organisaties.

Altijd op maat

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mdt@diversion.nl. We bieden het programma altijd in overleg en op maat aan. MDT on Tour kan plenair, in de vorm van een klassentour of voor bijvoorbeeld een specifieke jaarlaag plaatsvinden. Ook de lengte van de editie en welke activiteiten er plaatsvinden bespreken we vooraf.

Openstaande vacatures team onderwijs

Ben je een onderwijsprofessional en wil je jouw kennis en ervaring in het onderwijs inzetten om scholen te helpen met het inbedden van de maatschappelijke diensttijd in de onderwijspraktijk? Kom dan als combibaner of lid van het expertteam werken bij het programma Maatschappelijke Diensttijd!

Check hier de vacature voor lid expertteam en de vacature voor combibaner.