Mijn diploma’s: handig hulpmiddel voor leerlingen

Een dezer dagen is het weer zover, de diploma-uitreiking van uw leerlingen. Een goed moment om Mijn diploma’s onder uw aandacht en die van uw leerlingen te brengen.

In Mijn diploma’s staan gegevens van diploma’s, certificaten en getuigschriften van de meeste door het ministerie van OCW erkende Nederlandse opleidingen. Het gratis digitale uittreksel uit Mijn diploma’s is een officieel bewijsstuk van het behaalde diploma. Leerlingen kunnen hiermee digitaal aantonen dat zij hun diploma hebben behaald. Daarnaast is het een vervangend document bij verlies van het originele diploma.

Flyer en poster

DUO heeft een flyer en een poster ontwikkeld om de promotie kracht bij te zetten. De flyer kunt u printen en uitdelen tijdens de diploma-uitreiking, de poster kunt u ophangen in de school. Het promotiemateriaal vindt u hier.

Geeft u deze informatie mee aan uw leerlingen? Het helpt ze om goed voorbereid de volgende stap te zetten!