DUO campagne: Afgestudeerd? Gefeliciteerd!

Het einde van het studiejaar is in zicht. Voor veel studenten is het daarom tijd om af te studeren. Vaak zitten zij dan al met hun hoofd bij de diploma-uitreiking, vakantieplannen, vervolgstudie of eerste baan. Terwijl ze ook nog het een en ander bij DUO moeten regelen. Om hen daarbij te helpen start DUO op 22 mei de campagne ‘Afgestudeerd? Gefeliciteerd!’.

Veel studenten zijn bezig met afstuderen. In deze spannende periode moeten zij ook van alles regelen bij DUO. Studenten die niet verder studeren, moeten hun studiefinanciering en/of studentenreisproduct stopzetten. Maar ook studenten die doorstuderen moeten bij DUO zaken regelen om geen geld mis te lopen. In de campagne ‘Afgestudeerd? Gefeliciteerd!’ verwijst DUO afstuderende mbo- en ho studenten naar de wijzigingshulp op duo.nl/klaarmetjestudie. Door de wijzigingshulp in te vullen weten studenten binnen 1 minuut wat ze moeten regelen. Met het bijhorende stappenplan is het ook nog eens gemakkelijk te regelen in Mijn DUO. Daarnaast besteedt de campagne aandacht aan ‘Mijn diploma’s’. Daar kunnen studenten een gratis digitaal uittreksel van hun diploma downloaden.

Campagnemiddelen voor onderwijsinstellingen

Zodra DUO de campagne start, kunnen onderwijsinstellingen de campagnemiddelen downloaden op het online platform Pleio. Doe je nog niet mee met DUO Campagnes? En wil je ook gebruikmaken van het gratis campagnemateriaal? Stuur dan een e-mail naar campagnes@duo.nl. Je krijgt dan een seintje aan de start van iedere campagne.