Webinar Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?

Op donderdag 1 juni 2023 om 19:30 uur organiseert DUO een webinar over studiefinanciering in het mbo. Interessant voor eindexamenkandidaten die na de zomer in het mbo beginnen. Zij kunnen namelijk studiefinanciering aanvragen als ze 18 worden.

In het webinar legt DUO  uit waar studenten recht op hebben, wanneer ze studiefinanciering kunnen aanvragen en hoe dat moet. Ook komen de plannen van het kabinet aan bod om de studiefinanciering in het mbo te veranderen.

Aanmelden

Het webinar is online te bekijken. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden. Ook ouders kunnen zich aanmelden. In de live-uitzending van 45 minuten is het mogelijk om vragen te stellen. Die beantwoordt DUO aansluitend aan het webinar of later per e-mail.

Campagnemiddelen voor onderwijsinstellingen

Scholen kunnen campagnemiddelen downloaden om het webinar onder de aandacht te brengen via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. 

Doet u al mee met DUO Campagnes? Dan kunt u de campagnematerialen downloaden via duocampagnes.pleio.nl. Doet u nog niet mee met DUO Campagnes en wilt u ook gebruikmaken van ons gratis campagnemateriaal? Mail dan naar campagnes@duo.nl.