DUO organiseert webinar ‘Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?’

DUO organiseert op donderdag 1 juni om 19:30 uur een webinar over studiefinanciering in het mbo. Interessant voor studenten in het mbo die binnenkort 18 worden. Zij kunnen namelijk studiefinanciering aanvragen. DUO legt uit waar studenten recht op hebben, wanneer ze studiefinanciering kunnen aanvragen en hoe dat moet. Ook komen de plannen van het kabinet aan bod om de studiefinanciering in het mbo te veranderen.

Het webinar is gratis en is online te bekijken via een computer, tablet of telefoon. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden via duo.nl/webinar. Ook ouders kunnen zich aanmelden. In de live-uitzending van 45 minuten is het mogelijk om vragen te stellen. Die beantwoordt DUO live of later per e-mail.

Campagnemiddelen voor onderwijsinstellingen

DUO stuurt scholieren in eindexamenklassen per mail een uitnodiging voor het webinar. Daarnaast kunnen onderwijsinstellingen campagnemiddelen downloaden om het webinar onder de aandacht te brengen via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. Zo bereikt de informatie de scholieren nog beter.

Doe je al mee met DUO Campagnes? Dan kun je de campagnematerialen vanaf 11 mei downloaden via duocampagnes.pleio.nl. Wil je jouw onderwijsorganisatie ook aanmelden voor DUO Campagnes? Mail dan naar campagnes@duo.nl.