Met Alle Respect!, een conferentie over sociale veiligheid in het onderwijs

Woensdag 5 april vindt de jaarlijkse onderwijsconferentie Met Alle Respect! plaats. Dit jaar is de conferentie volledig hybride. Je aanmelden voor de fysieke conferentie is helaas niet meer mogelijk (volgeboekt), maar je kunt uiteraard nog wel het online programma volgen. Met Alle Respect! is dé kans om je kennis over sociale veiligheid in het onderwijs op te frissen! Deelname is gratis. Meld je dus nu aan!

Met Alle Respect! heeft ook dit jaar weer een mooi programma, met een zeer aansprekende dagvoorzitter (Splinter Chabot), twee inspirerende keynotesprekers en zowel online als op locatie een keur aan interessante workshops. Met de inspirerende tips en praktische handvatten kun je de dag erna direct aan de slag in de klas.

Hybride conferentie

Voor de fysieke conferentie in het Hilversumse Gooiland kun je je helaas niet meer aanmelden. Je kunt nog wel deelnemen aan het online programma (10.00 tot 14.45 uur). Je volgt dan hetzelfde plenaire programma als de deelnemers die in Gooiland aanwezig zijn. Daarnaast heb je een ruime keuze aan online workshops en webinars, waarbij je vragen via de chat kunt stellen.

Thema: Verbinding

Het thema voor dit jaar is: Verbinding. Als er iets is dat we van de corona-jaren hebben geleerd, is het wel hoe belangrijk het is om connectie te maken. Niet alleen privé, maar ook op het werk. Dus: hoe werk je aan een goede band met je studenten én je collega’s? Lees hier meer over het thema.

Voor wie?

Met Alle Respect! is voor leraren, begeleiders en schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Ook voor opleiders en studenten van tweedegraads lerarenopleidingen en pabo’s is deze conferentie heel waardevol.

Door wie?

Stichting School & Veiligheid organiseert voor de achtste keer de conferentie Met Alle Respect!, met ondersteuning van het ministerie van OCW. Leerlingen en studenten hebben een (sociaal) veilige schoolomgeving nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Stichting School & Veiligheid ondersteunt en stimuleert scholen daarbij. Dit doet de stichting onder meer door het geven van actuele informatie en advies via de website, trainingen, conferenties en het Adviespunt.