DUO campagne: kabinetsplannen studiefinanciering 2023

Het kabinet wil vanaf studiejaar 2023-2024 de basisbeurs weer invoeren voor studenten aan het hbo en de universiteit. Maar er zijn nog meer plannen. Oók voor studenten in het mbo. Om studenten hierover te informeren, start DUO de campagne ‘Kabinetsplannen studiefinanciering 2023: ‘Wat betekent dit voor jou?’. De campagne start na besluitvorming in de Tweede Kamer, naar verwachting in de tweede helft van februari. De maatregelen zijn pas definitief als ook de Eerste Kamer heeft ingestemd. Die behandeling is waarschijnlijk in juli.

Informatie over de maatregelen

In de campagne verwijst DUO de studenten naar duo.nl/stufi2023 voor meer informatie over de verschillende maatregelen. Daar vinden studenten vanaf dat moment ook een handige tool waarmee ze in een paar klikken kunnen zien wat er misschien voor hen verandert.

Campagnemiddelen voor onderwijsinstellingen

Zodra DUO de campagne start, kunnen onderwijsinstellingen de campagnemiddelen downloaden op het online platform Pleio. Doe je nog niet mee met DUO Campagnes? En wil je ook gebruikmaken van het gratis campagnemateriaal? Stuur dan een e-mail naar campagnes@duo.nl. Je krijgt dan een seintje aan de start van iedere campagne.