Denk mee over de toekomst van het mbo, ho en wo!

Hoe zien het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), hoger onderwijs (ho) en de wetenschap (wo) eruit in 2040? Dat wil minister Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) graag weten. Een consortium van vijf onderzoeksbureaus voert daarom een toekomstverkenning uit, in opdracht van OCW.

Voel jij je betrokken bij het mbo, ho en wo? Ben jij bijvoorbeeld een student, docent, onderzoeker, bestuurder, beleidsmaker, ouder of vertegenwoordiger van een bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een van de vier regiobijeenkomsten in maart 2023!

De regiobijeenkomsten bestaan uit twee delen: in de ochtend staat het mbo centraal, in de middag het hoger onderwijs en de wetenschap. Je kunt je inschrijven voor beide delen, dus praat vooral ook mee over een ander werkveld dan dat van jou. Hoe meer inbreng vanuit verschillende invalshoeken, hoe beter! Schrijf je hier snel in.

Wil je meer weten over de toekomstverkenning of andere manieren om mee te praten over de toekomst van dit onderwijs? Kijk dan op de website.