DUO-webinar Studiefinanciering hoger onderwijs op 16 maart

Scholieren in de eindexamenklassen die een opleiding aan de hogeschool of universiteit willen gaan doen kunnen op 16 maart om 19.30 uur een webinar volgen waarin DUO alles vertelt wat ze moeten weten over studiefinanciering. Natuurlijk komen ook de plannen voor de herinvoering van de basisbeurs in het hoger onderwijs aan bod. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden via duo.nl/webinar.

In een live-uitzending van 45 minuten leggen voorlichters van DUO uit hoe studiefinanciering werkt en waarop uitwonende en thuiswonende studenten recht hebben. Tijdens het webinar is het ook mogelijk om vragen te stellen.

Campagnemiddelen voor scholen

DUO stuurt scholieren in eindexamenklassen per mail een uitnodiging voor het webinar. Daarnaast kunnen scholen campagnemiddelen downloaden om het webinar onder de aandacht te brengen via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. Zo bereikt de informatie de scholieren nog beter.

Doet u al mee met DUO Campagnes? Dan kunt u de campagnematerialen vanaf 26 februari 2023 downloaden via duocampagnes.pleio.nl. Wilt u uw school ook aanmelden voor DUO Campagnes? Mail dan naar campagnes@duo.nl.