DUO campagnekalender 2023 staat online

DUO zet jaarlijks verschillende campagnes in om scholieren en studenten te informeren over studiefinanciering. Al meer dan de helft van alle vo-, mbo- en ho-instellingen deelt deze campagnes via de eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven en sociale media. Zo zorgen we er samen voor dat studenten en scholieren op de hoogte zijn van onder andere de webinars over studiefinanciering, lesgeld betalen, afstuderen en het gemak van online zaken regelen in Mijn DUO. De nieuwe campagnekalender voor 2023 is nu beschikbaar.

Je vindt de volledige campagnekalender op het online platform Pleio. De campagnekalender begint steeds meer een vaste vorm te krijgen. Net als vorig jaar zijn er onder andere campagnes voor het aankondigen van webinars, het studentenreisproduct onder de 18 en het lesgeld betalen. Daarnaast is er dit jaar extra aandacht voor de herinvoering van de basisbeurs in het hoger onderwijs en de andere kabinetsplannen voor studiefinanciering. De meest actuele informatie over dit onderwerp lees je op duo.nl/stufi2023.

Ook meedoen?

Doe je nog niet mee met DUO Campagnes? En wil je in 2023 ook gebruikmaken van het gratis campagnemateriaal? Stuur dan een e-mail naar campagnes@duo.nl. Je krijgt dan een seintje aan de start van iedere campagne.