Webinars over de doorstroomtoets

Vanaf schooljaar 2023-2024 wordt de eindtoets een doorstroomtoets en is er één week waarin alle leerlingen uit groep 8 zich aanmelden voor de middelbare school. Op 6 en 8 juni 2023 kunt u een webinar volgen over deze en andere veranderingen door de nieuwe wet doorstroomtoetsen po. U kunt zich nu voor de webinars aanmelden.

Webinars voor po en vo

In de webinars over de doorstroomtoets informeren we u over de veranderingen door de nieuwe wet. De webinars zijn interessant voor po- en vo-scholen en voor organisaties die zich bezighouden met het funderend onderwijs en de overgang van po naar vo.

De webinars vinden plaats op 6 en 8 juni 2023 van 16.00 tot 17.00 uur en zijn ook later terug te zien. 

Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op deze pagina over de doorstroomtoets

Meer informatie

Bekijk hier de veelgestelde vragen.