Conferentie Focus op Burgerschap op 19 april 2023

Wat is goed burgerschapsonderwijs? Door de wettelijke aanscherping op burgerschapsonderwijs is de focus op burgerschap opnieuw gelegd. Als school heb je de ruimte om buiten de lijntjes te kleuren op basis van eigen idealen en leerlingenbehoeftes, maar hoe doe je dit? Het Expertisepunt Burgerschap organiseert op 19 april 2023 de landelijke conferentie Focus op burgerschap, kleur buiten de lijntjes.

Deze conferentie voor leraren, schoolleiders en bestuurders uit po en vo biedt inspiratie, informatie, en praktische handreikingen om burgerschapsonderwijs vorm te geven.  

Verschillende perspectieven

Met Karim Amghar als dagvoorzitter worden verschillende perspectieven op burgerschapsonderwijs geboden. Op het programma staan interessante sprekers zoals Hessel Nieuwelink en Saro Lozano Parra, een panelgesprek en interactieve workshops.

Aanmelden

Wilt u zeker zijn van een plaats? Meld u dan nu vast aan en ontvang later informatie over het definitieve programma. 

Expertisepunt Burgerschap

Het Expertisepunt Burgerschap biedt actuele informatie, tips en inspiratie over burgerschapsonderwijs in het po, vo en mbo.