DUO start campagne ‘Je studiefinanciering goed geregeld in 2023?’

Alle studenten die studiefinanciering ontvangen en/of reizen met het studentenreisproduct ontvangen deze maand een bericht over hun studiefinanciering voor 2023. Om studenten hierover te informeren, start DUO een campagne via onderwijsinstellingen.

Bericht ‘Studiefinanciering 2023’

Tussen 19 en 29 oktober verstuurt DUO het bericht ‘Studiefinanciering 2023’. Hierin lezen studenten wat ze volgend jaar maandelijks ontvangen. Door dit bericht direct al goed te lezen, staan ze bij de eerste betaling op 24 januari 2023 niet voor verrassingen. Is de toekenning lager dan verwacht? Bijvoorbeeld omdat de inkomensgegevens van de ouders (nog) niet bekend zijn? Dan kunnen ze daar nu al actie op ondernemen.

Campagne ‘Je studiefinanciering goed geregeld in 2023?’

De hele maand oktober loopt de campagne ‘Je studiefinanciering goed geregeld in 2023?’. In deze campagne wordt benadrukt dat het belangrijk is het bericht snel te lezen en wat studenten kunnen doen als de toekenning voor 2023 lager is dan verwacht.

Help DUO je studenten goed te informeren

Onderwijsinstellingen kunnen de campagne delen via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. Zo bereikt de informatie de student nog beter. Doe je al mee met DUO Campagnes? Dan kun je de campagnematerialen downloaden via duocampagnes.pleio.nl. Wil je je onderwijsorganisatie ook aanmelden voor DUO Campagnes? Mail dan naar campagnes@duo.nl.