Webinar over afschaffing onderwijsovereenkomst 6 oktober

Het ministerie van OCW en de MBO Raad organiseren op donderdag 6 oktober 2022 van 13.30 – 15.00 uur een webinar over de afschaffing van de onderwijsovereenkomst. Je krijgt onder andere te horen welke consequenties deze afschaffing heeft voor het aanmeld- en inschrijfproces van mbo-scholen. Deelnemen kan via dit inschrijfformulier.

In het webinar lichten we allereerst toe wat er in de wet verbetering rechtsbescherming mbo-studenten staat over het afschaffen van de onderwijsovereenkomst. Ook vertellen we je welke consequenties dit heeft voor het aanmeld- en inschrijfproces van mbo-scholen. Daarnaast doen we de consequenties op het Assurance-deel van het accountprotocol uit de doeken.

Meld je aan en lees je in!

Je kunt je aanmelden voor dit webinar via dit inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je rond 3 oktober een link voor het webinar via Microsoft Teams. Wil je je alvast inlezen? Neem dan een kijkje op de site van de MBO Raad. Daar vind je een Q&A over rechtsbescherming. Ook interessant is het al eerder gehouden webinar over het wetsvoorstel verbetering rechtsbescherming. Je kunt hiervan op passendonderwijsmbo.nl zowel de opname, een powerpoint als een FAQ vinden.

Stel je vraag en help ons bij de voorbereiding

Heb je hierna nog zelf een vraag? Stel deze dan via dit vragenformulier. Jouw ingezonden vraag (en alle andere vragen die we ontvangen) gebruiken we ter voorbereiding op het webinar en als aanvulling van de FAQ.