Ontwikkeling Telt! Festival : programma bekend, inschrijving geopend

Na de succesvolle eerste editie in 2021 organiseren de Rijksoverheid en de SER ook dit jaar weer het Ontwikkeling Telt! Festival. Hét congres voor iedereen die zich inzet voor betere basisvaardigheden en een leven lang ontwikkelen. Het programma is bekend. U kunt zich nu inschrijven. Deelname is gratis.

Het Ontwikkeling Telt! Festival bestaat uit een online dag op 22 september en een dag in Den Haag op 13 oktober.

Gevarieerd programma

Meer dan 160 professionals delen hun kennis en ervaringen in bijna 90 deelsessies verdeeld over twee dagen.

Tijdens de online dag op 22 september kunt u onder meer sessies volgen over samenwerken aan beter digitaal burgerschap onder jongeren, de subsidieregeling Tel mee met Taal voor betere taal, reken- en digitale vaardigheden en praten met NT2 ouders over de overgang van po naar vo.

Op 13 oktober kunt u in Den Haag sessies volgen over onder meer het masterplan basisvaardigheden po en vo en over succesvol samenwerken binnen de Gemeentelijke Gezinsaanpak Geletterdheid.

Het hele programma vindt u op de website van het Ontwikkeling Telt! Festival.

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor één of beide dagen. U hoeft zich niet voor elke online sessie apart in te schrijven, maar u moet wel zijn aangemeld voor de online dag om een sessie te kunnen volgen.

Deelname is gratis.

Het ‘Ontwikkeling Telt! Festival’ is een samenwerking van het actieprogramma Tel mee met Taal en het actieprogramma Leven Lang Ontwikkelen. Het actieprogramma Leven Lang Ontwikkelen is een samenwerking van de ministeries OCW, SZW, EZK en de SER. Tel mee met Taal is een actieprogramma van de ministeries OCW, BZK, SZW en VWS.