Voortgezet Leren: leergang Peoplemanagement en training Visitatie

Na de zomer starten twee professionaliseringsactiviteiten van de VO-raad: de leergang Peoplemanagement voor team- en afdelingsleiders en de training Visitatie op je eigen school. U kunt zich hiervoor nu aanmelden.

Leergang Peoplemanagement voor teamleiders

Goed onderwijs vraagt om docenten die bekwaam en gemotiveerd zijn. Tijdens de leergang Peoplemanagement leert u hoe u daaraan als leidinggevende een bijdrage levert. De leergang start in november 2022. U vindt hier meer informatie en de mogelijkheid u aan te melden

Training Visitatie op je eigen school

Door een visitatie te doen op je eigen school ontdek je samen met collega’s welke verbeterstappen mogelijk zijn om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. U kunt zich kosteloos aanmelden voor de eendaagse training Visitatie op je eigen school op 27 november waarin u leert hoe u zo’n visitatie kunt opzetten en uitvoeren.