Start campagne ‘Afgestudeerd? Gefeliciteerd!’

Op 23 mei is DUO de campagne ‘Afgestudeerd? Gefeliciteerd!’ gestart voor alle mbo-studenten die deze zomer hun opleiding afronden. De campagne gaat in op wat studenten moeten regelen als ze afgestudeerd zijn of naar een vervolgopleiding gaan.

Het is een spannende tijd voor mbo-studenten die bijna afstuderen. Een tijd waarin ook nog veel geregeld moet worden, onder andere rondom studiefinanciering. Studenten die na de zomer niet verder studeren, moeten bij DUO op tijd hun studiefinanciering en/of studentenreisproduct stopzetten. Studenten die ervoor kiezen om door te studeren, moeten ook een aantal zaken bij DUO regelen. Zo lopen ze geen geld mis en kunnen ze straks blijven reizen met het studentenreisproduct.

Online wijzigingshulp

Met de campagne ‘Afgestudeerd? Gefeliciteerd!’ brengt DUO de online wijzigingshulp op duo.nl/klaarmetjestudie onder de aandacht. Door het invullen van deze wijzigingshulp weten studenten binnen 1 minuut wat ze moeten doen.

Campagne delen

Veel onderwijsinstellingen delen campagnes van DUO via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. Zo bereikt de informatie de student nog beter. Ook voor ‘Afgestudeerd? Gefeliciteerd!’ heeft DUO campagnemateriaal ontwikkeld. Doe je al mee met DUO Campagnes? Dan kun je de materialen downloaden via duocampagnes.pleio.nl. Mail voor meer informatie of om je onderwijsinstelling aan te melden naar campagnes@duo.nl.