Dialoogsessie Nationaal Programma Onderwijs op 29 juni

Nu we een jaar onderweg zijn met het Nationaal Programma Onderwijs leeft bij veel scholen de behoefte aan uitwisseling van ervaringen en inspirerende voorbeelden. Daarom organiseert het ministerie van OCW een NP Onderwijs Dialoogsessie in Utrecht voor schoolleiders en NP Onderwijs-coördinatoren uit het funderend onderwijs.

Deze bijeenkomst, met onder meer een bijdrage van Eva Naajijkens, mede-oprichter en directeur van de Alan Turingschool in Amsterdam, vindt op woensdag 29 juni plaats in Utrecht.

Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u graag ervaringen delen over het NP Onderwijs? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst door te mailen naar nponderwijs@minocw.nl. Vermeld in uw mail alstublieft uw naam, school en functie.

Bekijk hier het programma van de NP Onderwijs Dialoogsessie.