Deel je kennis en ervaring op het Ontwikkeling Telt Festival 2022!

Na de succesvolle eerste editie in 2021 organiseren de Rijksoverheid en de SER ook dit jaar weer het Ontwikkeling Telt Festival. Dit Festival is hét congres voor iedereen die zich inzet voor betere basisvaardigheden en een Leven Lang Ontwikkelen. Er is een online editie (22 september) en een fysiek Festival (13 oktober). Het congres is georganiseerd voor en door de deelnemers, dus dien nu je voorstel in! Gedurende het congres staan drie thema’s centraal: iedereen doet mee, succesvol samenwerken en de veranderende arbeidsmarkt en samenleving.

DIen je voorstel in!

Op 19 april 2022 is een oproep uitgestuurd om de voorstellen in te dienen. Je kunt één van de sprekers zijn en jouw kennis of best practice delen. Stuur je voorstel in vóór 23 mei via https://www.ontwikkelingteltfestival.nl/.

Voor wie?

Bij het Ontwikkeling Telt Festival! zijn de thema’s van de actieprogramma’s Tel mee met Taal en Leven lang ontwikkelen samengevoegd in één festival. Het festival is een inspirerende (digitale) ontmoetingsplaats voor iedereen die zich inzet op het gebied van basisvaardigheden (zoals taal, rekenen, digitale vaardigheden en gezondheidsvaardigheden) en Leven Lang Ontwikkelen (zoals leren in het werk, omscholing, ontwikkeladvies). Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal.
 

Wanneer?

22 september 2022: online bijeenkomst

13 oktober 2022: Postillion Den Haag (naast station Holland Spoor)

Aanmelden of meer weten?

Wil je geen voorstel indienen, maar er dit jaar wel (weer) bij zijn? Dan kun je kiezen voor één van de bovenstaande dagen, of beide dagen. Deelname is gratis. Reserveer de data alvast in je agenda en meld je aan via https://www.ontwikkelingteltfestival.nl/. Op deze site vind je uiteraard ook alle informatie over het festival.

Het ‘Ontwikkeling Telt Festival’ is een samenwerking van het actieprogramma Tel mee met Taal en het actieprogramma Leven Lang Ontwikkelen. Het actieprogramma Leven lang ontwikkelen is van de ministeries OCW, SZW, EZK en de SER. Tel mee met Taal is een actieprogramma van de ministeries OCW, BZK, SZW en VWS.