Opleiding VO-managementcoach van de VO-academie dit najaar weer van start

Op 8 september 2022 begint de achtste tranche van de  opleiding VO-managementcoach, georganiseerd door de VO-academie. Er is plek voor 25 ervaren bestuurders en schoolleiders die zich willen ontwikkelen tot gecertificeerd coach en die deze kennis en expertise vervolgens willen inzetten om collega’s in de sector te ondersteunen in bij hun professionalisering. Er is een selectieprocedure.

De opleiding is bedoeld voor bestuurders en voor ervaren schoolleiders met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij na de opleiding minimaal twee jaar aan de slag gaan als coach in het voortgezet onderwijs. zo ontstaat een platform voor kennisdeling en groei van expertise in de sector. 

Selectieprocedure

Meer informatie over de opleiding en de selectieprocedure vindt u hier. De aanmeldingsprocedure sluit op uiterlijk 9 mei 23:59 of eerder als zich 40 kandidaten hebben aangemeld.

Op zoek naar een coach?

Wilt u als schoolleider met een coach in gesprek over de dilemma’s en uitdagingen waarmee u te maken krijgt in uw functie? Maak dan kosteloos een afspraak met een VO-managementcoach uit uw regio. 

Bekijk de profielen van de coaches