MR-starterskit: toolkit voor beginnende MR-leden

Er komt veel op beginnende MR-leden af. Om nieuwe MR-leden op weg te helpen, heeft Sterk Medezeggenschap een starterskit ontwikkeld. In deze toolkit vindt u inspirerende video’s, artikelen en handreikingen met handige tips, overzichtelijke infographics en informerende podcasts. Bekijk de MR-starterskit voor een vliegende start in de MR.

Wat komt er allemaal kijken bij het medezeggenschapswerk in het funderend onderwijs? Wie is waarvoor verantwoordelijk  en wat wordt er van u verwacht? Waar vindt u inhoudelijke informatie? Hoe ziet goede medezeggenschap eruit? En welke onderwerpen en ontwikkelingen spelen er in en om de school? In de MR-starterskit vindt u tips en adviezen voor een zachte landing in de MR. Oók voor de ontvangende (G)MR, het schoolbestuur en de schoolleider.

Project Sterk Medezeggenschap

Het project Sterk Medezeggenschap is een initiatief van het ministerie van OCW en wordt uitgevoerd door het CAOP. Hierin werkt het CAOP samen me de PO-Raad, VO-raad, AVS, Algemene Onderwijsbond, CNV onderwijs, FVOV, LAKS, VOO en Ouders & onderwijs.

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat met medezeggenschap te maken heeft? Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg Sterk Medezeggenschap op LinkedIn.