NP Onderwijs Dialoogsessie voor schoolleiders en NP Onderwijs-coördinatoren

Nu we een jaar onderweg zijn met het Nationaal Programma Onderwijs leeft bij veel scholen de behoefte aan uitwisseling van ervaringen en inspirerende voorbeelden. Omdat we elkaar eindelijk weer fysiek kunnen treffen, organiseert OCW daarom op woensdag 29 juni van 13:00 tot 17:30 uur een dialoogsessie voor schoolleiders en NP Onderwijs-coördinatoren uit het funderend onderwijs. Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u graag eigen ervaringen delen over het NP Onderwijs? Meld u dan via dit mailadres aan.

Tijdens deze sessie zal Eva Naaijkens, mede-oprichter en schoolleider van de Alan Turingschool te Amsterdam, een inspirerende inleiding geven. Daarna is het tijd voor dialoog in kleine groepen: we spreken specifiek over de organisatorische kant van het Nationaal Programma Onderwijs. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn het opzetten en actualiseren van het schoolprogramma, het monitoren van gekozen interventies en het afleggen van verantwoording. 

Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u graag eigen ervaringen delen over het NP Onderwijs? Meld u dan via dit mailadres aan o.v.v. uw naam, school en functie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Bekijk hier het hele programma.