Deel uw kennis en ervaring tijdens het ‘Ontwikkeling Telt Festival’

Hoe stimuleren we leesplezier bij kinderen? Hoe vergroten we de ouderbetrokkenheid? Hoe vormen we sterke samenwerkingsverbanden met andere partijen in het veld? Deze en andere vragen staan centraal tijdens het Ontwikkeling Telt Festival op 22 september en 13 oktober. U kunt één van de sprekers zijn en uw kennis of best practice delen. Hiervoor kunt u uw voorstel insturen voor 23 mei. Liever aanmelden als deelnemer? Dat kan ook via deze link.

Wanneer?

22 september 2022       online bijeenkomst

13 oktober 2022             Postillion Den Haag (naast station Holland Spoor)

Voor wie?

Bij het Ontwikkeling Telt Festival! zijn de thema’s van de actieprogramma’s Tel mee met Taal en Leven lang ontwikkelen samengevoegd in één festival. Het festival is een inspirerende (digitale) ontmoetingsplaats voor iedereen die zich inzet op het gebied van basisvaardigheden (zoals taal, rekenen, digitale vaardigheden en gezondheidsvaardigheden) en Leven lang ontwikkelen (zoals leren in het werk, omscholing, ontwikkeladvies). Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal.

Dien uw voorstel in, uw bijdrage telt mee!

Het Ontwikkeling Telt Festival! is een festival dat georganiseerd wordt voor en door de deelnemers. Vorig jaar deelden scholen en andere organisaties onder andere best practices op het gebied van leesbevordering, home literacy, rekenvaardigheid, gezinsaanpak en leesmotivatie bij jongeren. Dit jaar zijn we benieuwd naar uw ervaringen en inspirerende voorbeelden. Heeft u met uw collega’s een interessante aanpak, of inspirerend voorbeeld om te delen? Beschikt u over bepaalde kennis of een onderzoek waarvan iedereen op de hoogte moet zijn? Of wilt u kennis uitwisselen in een actieve workshop? Stuur uw voorstel in voor 23 mei.

Aanmelden als deelnemer

Wilt u geen voorstel indienen maar er dit jaar wel (weer) bij zijn als deelnemer? U kunt kiezen voor één van de dagen, of beide dagen. Deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden.

Meer informatie

Alle informatie over het festival is te vinden op deze website. 

Het “Ontwikkeling Telt Festival” is een samenwerking van het actieprogramma Tel mee met Taal en het actieprogramma Leven Lang Ontwikkelen. Het actieprogramma Leven lang ontwikkelen is van de ministeries OCW, SZW, EZK en de SER. Tel mee met Taal is een actieprogramma van de ministeries OCW, BZK, SZW en VWS.