Website Nieuwe leerweg verhuist per 1 februari 2022

Vanaf 1 februari 2022 wordt alle informatie over de samenvoeging van de gemengde en de theoretische leerweg van het vmbo met een praktijkgericht programma gebundeld op www.nieuweleerweg.nl. U vindt hier dan alle bestaande én nieuwe informatie over de nieuwe leerweg.

De informatie over de nieuwe leerweg die nu is te vinden op www.sterkberoepsonderwijs.nl verhuist per 1 februari naar de nieuwe website. Alle informatie over de samenwerking tussen vmbo en mbo en/of het bedrijfsleven in een doorlopende leerroute blijft wel beschikbaar op de website van het programma Sterk Beroepsonderwijs.

Op www.nieuweleerweg.nl vindt u vanaf 1 februari onder meer informatie over beleid en de examenprogramma’s en een overzicht van de 140 pilotscholen die deelnemen aan de pilot praktijkgerichte programma’s. Ook delen deze pilotscholen er hun ervaringen en biedt de website een agenda met interessante webinars en bijeenkomsten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de nieuwe leerweg en het praktijkgericht programma? Schrijf u dan alvast in voor de nieuwsbrief op www.nieuweleerweg.nl.