Terugkijken webinar ‘Als criminaliteit de school raakt’

Op 13 oktober presenteerde Stichting School & Veiligheid het webinar ‘Als criminaliteit de school raakt’. Het webinar, met inzichten en tips hoe je school en jijzelf als onderwijsprofessional om kunnen gaan met criminaliteit op school of zelfs in je klas, kun je terugkijken op YouTube. 

Ondermijnende en georganiseerde criminaliteit is geen ver-van-mijn-bedshow meer. Criminelen ronselen jongeren om te dealen, geld wit te wassen of pakjes te bezorgen. Dit speelt niet alleen buiten schooltijd: het kan ook de klas in komen. Er zijn scholen die te maken hebben gehad met studenten die op school dealen of een wapen meenemen.

Om scholen en onderwijsprofessionals die te maken krijgen met dit complexe thema te ondersteunen presenteerde Stichting School & Veiligheid op 13 oktober het webinar ‘Als criminaliteit de school raakt.’ Je kunt het webinar terugkijken op via deze link. Een overzicht van de inzichten en tips uit het webinar vind je op de site van School & Veiligheid.