Voortgezet Leren: training Visitatie op je eigen school voor schoolleiders en besturen

Professionalisering van de schoolorganisatie begint bij weten waar de school nu staat. Wat gaat goed en wat kan er beter? Welke blinde vlekken zijn er? Een visitatie van de eigen school geeft u de mogelijkheid om kritisch naar uw school te kijken en verbeterstappen te formuleren. Voortgezet Leren geeft op 17 februari 2022 een kosteloze training  waarin u leert  hoe u zo’n visitatie zelf opzet en uitvoert en hoe u een zelfevaluatie kunt doen. U kunt zich hier aanmelden.

Tijdens de training maakt u zich in kleine groepen de vaardigheden eigen die nodig zijn bij een visitatie. Door een visitatie uit te voeren zet u stappen om de onderwijskwaliteit en het leerklimaat op uw school te verbeteren. 

Aanmelden

De training vindt plaats op donderdag 17 februari van 08.45 tot 16.00 uur. Deelname is kosteloos. Het is de bedoeling dat u de training met één of twee collega’s volgt en dat iedereen zich individueel aanmeldt. U kunt zich hier aanmelden.