DUO Campagne ‘Bijna 18’

Vanaf hun achttiende hebben scholieren in het voortgezet onderwijs recht op een tegemoetkoming scholieren van DUO. Als zij daarna gaan doorstuderen aan het mbo, hbo of universiteit, kunnen ze studiefinanciering krijgen. Niet alle scholieren zijn bekend met DUO en weten waar ze recht op hebben. Daarom vraagt DUO onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs om de campagne ‘Bijna 18’ te delen.

Vanaf hun achttiende hebben scholieren in het voortgezet onderwijs recht op een tegemoetkoming scholieren van DUO. Als zij daarna gaan doorstuderen aan het mbo, hbo of universiteit, kunnen ze studiefinanciering krijgen. Niet alle scholieren weten waar ze recht op hebben. Daarom vraagt DUO onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs om de campagne ‘Bijna 18’ te delen.
 
Met de campagne ‘Bijna 18’ brengt DUO een pagina bij scholieren onder de aandacht. Op deze pagina lezen ze alles over de tegemoetkoming scholieren, studiefinanciering en over de manier waarop zij dit kunnen aanvragen.

Samenwerking met het voortgezet onderwijs

Veel onderwijsinstellingen delen de campagnes van DUO via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media en apps. Dit zorgt ervoor dat de informatie de scholieren beter bereikt. De campagnemiddelen zijn gratis beschikbaar. Doet u ook mee? Stuur dan een e-mail naar campagnes@duo.nl.