Sterk Medezeggenschap voor (G)MR-leden, schoolleiders en bestuurders

Bent u (G)MR-lid, schoolleider of bestuurder en wilt u zich verdiepen in medezeggenschap? Op de website Sterk Medezeggenschap vindt u alles wat u moet weten om uw taken en verantwoordelijkheden bij medezeggenschap goed uit te voeren. De website biedt praktische handreikingen, handige tips, inspirerende podcasts en verhalen uit de praktijk. 

Met deze informatie vergroot u uw kennis van de spelregels bij medezeggenschap en ontdekt u welke vaardigheden en rollen belangrijk zijn voor sterk medezeggenschap.

Laagdrempelige kennisbank

Medezeggenschap draagt bij aan de kwaliteit van het onderwijs. Daarom is het belangrijk dat niet alleen MR-leden, maar ook schoolleiders en schoolbestuurders goed op de hoogte zijn van wat er allemaal bij medezeggenschap komt kijken. Sterk Medezeggenschap ondersteunt alle betrokkenen met een laagdrempelige kennisbank om verdieping te geven aan medezeggenschap. Kies vanaf de homepage wat uw rol is binnen de schoolorganisatie en vind direct de informatie die voor u van belang is.

Project Sterk Medezeggenschap

Het project Sterk Medezeggenschap is een initiatief van het ministerie van OCW en wordt uitgevoerd door het CAOP, in samenwerking met de PO-Raad, de VO-raad, AVS, AOB, CNV onderwijs, FVOV, LAKS, VOO en Ouders & Onderwijs.

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat met medezeggenschap te maken heeft? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.