Podcast van Leren verbeteren over onderwijskwaliteit

De nieuwste podcast van het project Leren verbeteren is verschenen. Schakelen tussen strategie en klas gaat over sturing geven aan kwaliteitszorg in de school. De podcast biedt concrete handvatten en praktische tips voor teamleiders. 

In deze vijfde podcast van Leren verbeteren komen meerdere perspectieven op het werk van teamleiders aan bod: wie zijn zij en wat doen zij? Wat is hun positie in de school  en daarbuiten? En wat is hun rol bij de inrichting en aansturing van kwaliteitszorg?

Gasten

Te gast zijn onder meer Esther Cicilia, afdelingsleider mavo/havo van OSG Echnaton in Almere en Bas Wever, adviseur Leren verbeteren. Leezan van Wijk, rector van het Marnix Gymnasium in Rotterdam en voormalig directeur van het Schoolleidersregister VO, beschrijft haar ideale schoolleider en vijf docenten van De Mavo Vos in Vlaardingen vertellen wat een teamleider in hun ogen doet bij de uitvoering van kwaliteitszorg.

Zes podcasts over onderwijskwaliteit

Dit schooljaar maakt Leren verbeteren meerdere podcasts over onderwijskwaliteit en de rol van de teamleider. Alle podcasts zijn te beluisteren via de bekende podcastplatforms en via de website van het project Leren verbeteren.