Terugkijken webinar Als criminaliteit de school raakt

Scholen kunnen te maken krijgen met ondermijnende en georganiseerde criminaliteit. Daarom maakte Stichting School & Veiligheid het webinar ‘Als criminaliteit de school raakt.’ U kunt het webinar hier terugkijken.

Ondermijnende en georganiseerde criminaliteit is geen ver-van-mijn-bedshow meer. Criminelen ronselen jongeren om te dealen, geld wit te wassen of pakjes te bezorgen. Dit speelt niet alleen buiten schooltijd: het kan ook de klas in komen. Er zijn scholen die te maken hebben gehad met leerlingen die op school dealen of een wapen meenemen. 

Om scholen en onderwijsprofessionals die te maken krijgen met dit complexe thema te ondersteunen presenteerde Stichting School & Veiligheid op 13 oktober het webinar ‘Als criminaliteit de school raakt.’ U kunt het webinar hier terugkijken. Een overzicht van de inzichten en tips uit het webinar vindt u hier