Leidraden over differentiatie en over onderwijs vanuit hoge verwachtingen

Hoe kunt u ervoor zorgen dat alle leerlingen de basisdoelen halen? En hoe kunnen verwachtingen van de leerkracht de prestaties van leerlingen beïnvloeden? Kennis en onderzoek hierover zijn gebundeld in twee nieuwe leidraden, gemaakt door praktijkprofessionals en onderzoekers en vertaald naar zes praktische aanbevelingen.

Twee nieuwe leidraden

Op de website van Onderwijskennis.nl zijn twee leidraden gepubliceerd: 'Differentiatie als sleutel voor gelijke kansen' en 'Onderwijs vanuit hoge verwachtingen'. Wilt u deze ook ontvangen? Ze zijn gratis te bestellen op de website.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat alle leerlingen de basisdoelen halen? En hoe kunnen verwachtingen van de leerkracht de prestaties van leerlingen beïnvloeden? Dit en meer leest u in de nieuwe leidraden, gemaakt door praktijkprofessionals en onderzoekers.
In deze publicaties is kennis uit onderzoek gebundeld en vertaald naar zes praktische aanbevelingen. U kunt concreet aan de slag met de activiteitenbladen en de posters en infographics bekijken.