Webinar ‘Op weg naar een nieuwe leerweg’ terug te kijken

Vorig schooljaar zijn verschillende pilots praktijkgerichte programma’s gestart. Deze pilots zijn inmiddels in volle gang. Het Platform Theoretische Leerweg en de Stichting Platforms vmbo organiseren de komende tijd verschillende webinars waarin pilotscholen hun verhaal vertellen om daarmee andere scholen te inspireren.

In het eerste webinar van het nieuwe schooljaar, ‘Op weg naar een nieuwe leerweg,’ vertelden twee trotse en enthousiaste pilotscholen over het praktijkgerichte programma op hun school. Aan het woord komen onder anderen Twan van den Hazelkamp en Toine Rohner van het Rijks in Nijmegen en de Scholengroep Nelson Mandela uit Purmerend. U kunt dit webinar terugkijken. Tijdens het webinar is ook een animatievideo met uitleg over de nieuwe leerweg en het praktijkgerichte programma gelanceerd.