Website Nationaal Programma Onderwijs gelanceerd en geplande bijeenkomsten

De website van het Nationaal Programma Onderwijs is live. Hier vindt u alle informatie over het programma, zoals de menukaart met bewezen effectieve interventies waar u uit kunt kiezen bij het maken van een schoolprogramma. Op 17 mei is ook de helpdesk van start gegaan. Op werkdagen kunt u van 10.00 tot 16.00 uur terecht op 0800-4240424 voor advies en bij vragen over het Nationaal Programma Onderwijs.

Geplande bijeenkomsten

Op 28 mei organiseert de AVS een werkbijeenkomst over het maken van een haalbaar, gedragen en duurzaam plan voor de inzet van de middelen voor het Nationaal Programma.

In de week van 31 mei organiseert OCW enkele webinars (na schooltijd) over de menukaart. Nadere informatie volgt via LinkedIn.