Ontwikkeling Telt Festival

Het Ontwikkeling Telt Festival is een online festival op 20, 21 en 22 april. Het festival is een vervolg op de eerdere congressen van Tel mee met Taal en Leven Lang Ontwikkelen, en wordt georganiseerd door de Rijksoverheid en de SER. Tijdens dit festival gaan deelnemers met elkaar in gesprek over initiatieven die bijdragen aan voldoende basisvaardigheden voor iedereen en die een leven lang leren stimuleren. Deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden.

Programma

Het festival is dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur en heeft meer dan 100 sessies waaraan deelgenomen kan worden. Op het festival-platform leest u alles over het programma en de sprekers. U kunt er voor kiezen drie dagen een volledig programma te volgen of een keuze maken voor een enkel onderdeel. Alle geregistreerde deelnemers kunnen ook na het festival de programmaonderdelen online bekijken.

Een paar voorbeelden

Persoonlijk paraltje

Wilt u zelf een actieve bijdrage delen op het Ontwikkeling Telt Festival? Dan kunt u hier een persoonlijk pareltje insturen. Welk inzicht heeft u verder geholpen? Wie of wat heeft u geïnspireerd? Welke ervaring heeft uw kijk op het onderwijs veranderd? Stuur uw bijdrage in de vorm van een kort filmpje in (max. 3 minuten). Andere deelnemers kunnen tijdens het festival alle persoonlijke pareltjes bekijken.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Deelname is gratis. U hoeft zich niet aan te melden voor de deelsessies, alleen voor sommige workshops geldt een maximaal aantal deelnemers van 30 personen.