Aanmelden digitale praktijkspiegel mbo

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap organiseert een aantal keer per jaar een ‘Denk mee met OCW-bijeenkomst’, ook wel bekend als de Praktijkspiegel. Eerstvolgende Praktijkspiegel is op woensdag 24 maart van 14:45 tot 17:00 uur. Docenten en schoolleiders gaan wederom in gesprek met beleidsmedewerkers over onderwijsbeleid. Tijdens de bijeenkomst staan verschillende actuele thema’s centraal. We vinden het erg belangrijk om docenten en schoolleiders direct bij het beleidsproces te betrekken. Schrijf je dus snel in via deze link.

Denk mee!

Ben je mbo-docent, -schoolleider of -medewerker? Schrijf je dan hier in en denk in kleine groepen mee over het beleid van OCW op thema’s die voor jou relevant zijn. Demissionair minister Van Engelshoven schuift bij deze bijeenkomst ook even aan.

Het maximale aantal deelnemers voor de bijeenkomst is 200. Mocht er meer belangstelling zijn, dan kijken we of we een tweede bijeenkomst kunnen plannen.

Praktijkspiegel