Doe mee aan het innovatietraject van Voortgezet Leren

Bij de presentatie van het Nationaal Onderwijsprogramma op 17 februari benoemde demissionair minister Slob hoe belangrijk het is dat er maatwerk wordt geboden aan leerlingen. Door de gevolgen van de coronacrisis is er namelijk meer én diverse ondersteuning nodig. Hoe organiseer je dat als school? Om aan de slag te gaan met deze en andere ontwikkelvragen organiseert Voortgezet Leren het innovatietraject. Scholen kunnen zich hiervoor kosteloos aanmelden.

Tijdens het innovatietraject werken scholen een jaar lang aan hun eigen ontwikkelvraag. Vanuit Voortgezet Leren worden kosteloos ondersteuning, (onderzoeks)instrumenten en experts ingezet om de school een stap verder te brengen met haar ambities. Ook delen scholen ervaringen met elkaar, zodat de sector als geheel zich verder kan ontwikkelen. Het traject start op 6 september 2021. U vindt hier meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden. De sluitingsdatum voor aanmelding is 16 april 2021.