Week van het geld online: 22 tot en met 26 maart

Van 22 tot en met 26 maart 2021 wordt voor de 10e keer de Week van het geld gevierd, een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil het platform kinderen en jongeren voorbereiden op financiële redzaamheid in de toekomst. De Week van het geld is een belangrijke aanjager voor het structureel stimuleren van financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel op school als thuis.

Tijdens de Week van het geld vinden verschillende activiteiten plaats om kinderen en jongeren te leren omgaan met geld. Studio Week van het geld zendt dagelijks online content uit om te gebruiken in de klas. Ook is er lesmateriaal beschikbaar voor het basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijsvoortgezet onderwijs en mbo.