Informatiebijeenkomst aspirant-partnerschappen Samen Opleiden op 12 februari

De ‘Regeling tegemoetkoming kosten opleidingsscholen 2021’ inclusief het aantal nieuwe aspirant-partnerschappen dat voor subsidie in aanmerking kan komen wordt in het voorjaar van 2021 gepubliceerd. Op basis van deze regeling kunnen nieuwe aspirant-partnerschappen in 2021 een subsidieaanvraag indienen bij DUS-I.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 12 februari  van 09.00 tot 10.30 uur organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren een online informatiebijeenkomst voor belangstellenden die een aanvraag willen indienen. Tijdens deze bijeenkomst geeft DUS-I informatie over de procedure en verzorgt Miranda Timmermans, voorzitter van de beoordelingscommissie DUS-I en lector Leerkracht bij Avans hogeschool, een inhoudelijke toelichting.

Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden voor de bijeenkomst vindt u hier.