Eerste DUO voorlichtingscampagne via vo-scholen van start

In het mbo en ho weten veel opleidingen al effectief gebruik te maken van DUO in de informatieverstrekking ten behoeve van studenten. Ook voor vo-scholieren heeft DUO belangrijke informatie te bieden. Al meer dan 250 vo-scholen hebben zich voor samenwerking aangemeld. Volgt u hun voorbeeld?

De scholen gaan een aantal grote campagnes delen via hun eigen communicatiekanalen, zoals nieuwsbrieven, sociale media, apps en informatieschermen in kantines. Dit moet ervoor zorgen dat de informatie de leerling nog beter bereikt.

De eerste campagne gaat eind januari van start en richt zich op scholieren die bijna 18 jaar worden. Zij krijgen voor het eerst te maken met de regelingen van DUO. De informatie verwijst naar duo.nl/bijna18. 

Als uw school zich nog niet heeft aangemeld, kunt u dat alsnog doen. Kijk voor meer informatie op de site van DUO.