Start ondersteuningsprogramma Burgerschap op de Basisschool

De PO-Raad en Stichting School & Veiligheid starten in september met het programma Burgerschap op de Basisschool. Het programma gaat scholen op verschillende manieren ondersteunen bij het vormgeven van hun burgerschapsonderwijs.

Met vragen als: “hoe vertaal je als school of bestuur je eigen visie naar betekenisvol burgerschapsonderwijs?” kunnen scholen en bestuurders bij dit programma terecht. Op vrijdag 18 september wordt het project officieel gepresenteerd tijdens een webinar, waar wordt gesproken over de noodzaak van goed burgerschapsonderwijs en waar de laatste actualiteiten rondom burgerschap en het wetsvoorstel burgerschap worden toegelicht.

Meer informatie over aanmelding voor de webinar, en het programma en de activiteiten van Burgerschap op de Basisschool is te vinden op de website van Stichting School & Veiligheid en de PO-Raad.