Meer bekendheid voor het levenlanglerenkrediet

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Daarom kan iedereen tot 56 jaar die een voltijd- of deeltijdopleiding aan een hogeschool of universiteit volgt, of een bol-opleiding aan het mbo, en die geen recht (meer) heeft op reguliere studiefinanciering, onder voorwaarden bij DUO geld lenen om het collegegeld of lesgeld te betalen: het levenlanglerenkrediet. De komende periode wil DUO hier samen met verschillende partners graag meer bekendheid aan geven. Jij kunt hierbij helpen.

Samen bekendheid vergroten

Om meer bekendheid aan het levenlanglerenkrediet te geven, werkt DUO samen met onderwijsinstellingen, gemeenten en andere partners. Zij hebben een e-mail ontvangen met verschillende communicatiemiddelen, met het verzoek om deze via hun eigen communicatiekanalen te delen met hun (potentiƫle) studenten. In de middelen wordt voor meer informatie verwezen naar duo.nl/levenlanglerenkrediet.

Ook meedoen?

Heeft jouw organisatie geen informatie over het levenlanglerenkrediet ontvangen en wil je het krediet ook onder de aandacht brengen? Stuur dan een mail naar campagnes@duo.nl.

Levenlanglerenkrediet DUO
Werkenden en werkzoekenden (volwassenen) en levenlanglerenkrediet