Digitaal Talent Dag

Digitaal Talent Dag

Het belooft een inspirerende dag te worden. Danny Mekić is de keynote spreker. Minister Arie Slob gaat in gesprek met Linda Kool (expert Rathenau-instituut), Talitha Muusse (jonge ondernemer), Teun Noorduin (leraar) en Iris Vis (voorzitter stuurgroep Noorden Digitaal). Minister Ingrid van Engelshoven zal in de afsluiting een belangrijke rol spelen.

Met 36 sessies en een uitgebreide  innovatiemarkt kunt u een krachtige impuls geven aan de inzet van digitale technologieën bij de verdere ontwikkeling van het onderwijs. Wilt u voorbereid zijn op digitale innovaties die daarin een belangrijke rol spelen? Kom dan op maandag 16 maart naar de Digitaal Talent Dag, Martiniplaza in Groningen.  U kunt zich onder deze link aanmelden. Voor meer informatie klikt u hier.