Edualdo nu ook beschikbaar voor PO

Nieuwe inzichten, ervaringen, praktische tips en inspirerende voorbeelden uit de praktijk; leraren hebben elkaar veel te bieden. Maar hoe vind je makkelijk een relevant antwoord op je eigen onderwijsvraag? Op Edualdo.nl ligt er een wereld aan kennis en ervaringen open voor het primair onderwijs. Want via dit professionele online lerarennetwerk denken po- en vo-leraren uit het hele land met elkaar mee.

Edualdo nu ook beschikbaar voor PO

Edualdo is ontwikkeld vanuit Schoolinfo in het kader van Leerling 2020, samen met leraren van verschillende VO-scholen. De afgelopen tijd is samen met leraren uit het PO gewerkt aan de uitbreiding van Edualdo voor het PO. Aanmelden is eenvoudig en gratis. Iedereen kan er direct gebruik van maken. Vragen worden altijd beantwoord en het platform is gratis en advertentievrij.

Omdat alle gebruikers leraren zijn, weet je zeker dat de antwoorden op een specifieke vraag direct uit de praktijk komen. Zo kunnen leraren elkaar via Edualdo helpen om het onderwijs te verrijken en te verbeteren. Projectleider Menno Knol: 'Er zijn zo veel ontwikkelingen gaande binnen het onderwijs en er is altijd wel een school die ervaring heeft met de volgende stap. Met Edualdo maken we het eenvoudig en laagdrempelig om scholen en leraren met elkaar te verbinden.'

Edualdo is gemakkelijk in het gebruik. Wie een graag een toelichting wil, kan de Edualdo-filmpjes op YouTube bekijken. Edualdo is bijvoorbeeld ook als app op een smartphone te plaatsen. Kijk voor meer informatie op www.edualdo.nl en doe mee!